TJENESTER

Din partner for en trygg gjennomføring

Vi hjelper deg å senke skuldrene

Skal du ha et arrangement hos oss kan vi hjelpe dere med alle detaljene som skal til for å sikre et vellykket arrangement.

I ryggen har vi eventselskapet VELLA Mango som blant annet tilbyr teknisk gjennomføring, prosjektledelse og konseptutvikling, booking av underholdning, produksjon av filmer og grafisk innhold, teambuilding, fasilitering av workshops og mye mer.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere kan hjelpe fra stort til smått med planlegging, gjennomføring og evaluering av dine arrangement. De hjelper med å sy sammen innhold og kjøreplan og koordinerer alle leveransene som skal til for å gjennomføre eventet i henhold til deres mål og ambisjoner.

Deltakerhåndtering/PCO

Vi kan hjelpe deg med invitasjoner, påmeldinger, allergioversikter, håndtering av overnatting og alt annet som skal til for at deres deltakere skal føle seg informert og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Underholdning

Riktig underholdning er ofte det som kan være med å sette prikken over i-en når man skal skape et minnerikt arrangement. Vi hjelper deg å finne frem til det som passer best for deres behov og ønsker.

Teknikk

Salene er godt utrystet med moderne teknisk utstyr, men noen ganger trenger man litt ekstra. Da kan våre teknikere supplere med det som trengs og skape unike løsninger for de som er det lekne hjørnet.

Vi kan tilby teknikere under gjennomføring som sørger for at avviklingen går som den skal, sømløse overganger og at alle presentasjonene kommer til riktig tid. Enten dere trenger hjelp med lyd, lys eller bilde kan våre teknikere bistå dere.

Visuelt innhold

Godt visuelt innhold er med på å skape en rød tråd i kommunikasjonen. Det kan brukes til å spisse et budskap, vekke følelser i publikum og styrke arrangementets og bedriftens merkevare og identitet.

Vi kan for eksempel lage grafikk og bilder til skjermene underveis, en engasjerende åpningsfilm og dokumentere arrangementet med fotograf og filmopptak for å la minnene vare enda lenger.

Teambuilding

Gjennom aktivitet og lagkonkurranser vil deltakerne bli kjent og oppleve samhold på en hyggelig måte. Dette gir gjestene en felles positiv opplevelse. Vi legger stor vekt på samarbeid, kommunikasjon og kreativitet. Det legges opp til aktiv deltagelse fra alle som er med og våre aktivieteter skal være morsomme, inkluderende og gjerne litt annerledes.

Vi kan tilby både ferdige konsepter som Olympiske Leker, Klassekampen og mobilspillet Challenge, men kan også skreddersy egne opplegg for deg og dine gjester.

Workshops

Alle bedrifter og samarbeidsmiljøer har behov for god kommunikasjon og trivsel. Vi tilbyr fastilitering av workshops for å hjelpe dere å nå deres mål og oppnå en positiv utvikling. Er dere midt i en kreativ prosess med å lage nye verdier, eller ønsker å sørge for sterkere implmentering av eksisterende verdier kan vi gjennomføre workshops for dette også.

Det [er] som nyt liv vælder op i mig

Fridtjof Nansen - 1897

TA KONTAKT FOR
PROSJEKTBISTAND I DAG

post@vella.no+47 468 56 003